aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Kinira je malo mesto koje poslednjih godina doživljava turistički bum. Samo ime mesta odnosi se na malo ostrvo nasuprot Rajske plaže, dok obala nosi isto ime.

Kinira je malo mesto koje poslednjih godina doživljava turistički bum. Samo ime mesta odnosi se na malo ostrvo nasuprot Rajske plaže, dok obala nosi isto ime. U mestu se nalazi nekoliko odličnih restorana, picerija i supermarket gde pored uobičajenih stvari možete kupiti hleb i peciva. Ako želite da kupite više, možete otići do Skala Potamije koja je udaljena samo 10 kilometara od Kinire.

Kinira nije tipično turističko mesto, ali ovo je područje prekriveno šumom, koje odiše mirisom četinara i mora, sa pristojnom i vrlo čistom plažom. Idealna je za odmor ili kao baza za obilazak ostrva. U stvari, u neposrednoj blizini su neke od najlepših plaža, između ostalih Zlatna i Rajska plaža.

Plaža Kinira polazi od Rajske plaže i proteže se sve do Skale Panagia, udaljenost je od nekoliko kilometara. Ima usku traku peska i šljunka na obali. Prvih nekoliko metara u vodi su stene, a zatim područje peskovitog dna. Postoje i delovi sa samo peskom, sa dugim plitkim i kristalno čistom vodom. Generalno obala nije organizovana i nema ležaljke i suncobrane, osim delova koji pripadaju hotelima i njihovim beach barovima. Na plažama skoro nikada nije gužva, čak ni u špici sezone.

Hotel Maranton

Hotel Maranton

Hotel Maranton smešten je u mestu Kinira na Tasosu, oivičen s jedne strane plavetnilom Egeja a sa druge strane čudesnim zelenim planinama Tasosa. Hotel je idealan za miran porodičan odmor. Plaža Kinira nalazi se na 12 km od Golden beacha i 8 km od Skala Potamije. Hotelski sadržaji i usluge obuhvataju: lobi, lift, baštu, parking,room service, rent-a-car, mini market, doktora na poziv, wifi,restorane, barove, otvoreni i dečiji bzaen sa ležaljkama i suncobranima kako na bazenu tako i na plaži, TV salu, muziku uživo, dečije igralište, teretanu, bilijar, saunu...Hotel je pogodan i za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su renovirane 2012...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.