aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Thermisia je simpatično seoce, smešteno na glavnom obalnom putu istočno od Ermionija. U neposrednoj blizini Thermisie nalazi se Lizard Rock koji kao i Porto Hidra Village, koje se u prošlosti zvalo „Grčka Venecija".

Thermisia je tokom dana uspavano malo seoce, sa seoskom crkvom, raznim prodavnicama, tavernom i kafeom / ozeerijom gde se meštani mogu opustiti i razgovarati. Međutim, uveče postoji nekoliko zanimljivih taverni koje vredi posetiti, kako u selu tako i na periferiji, pored mora. Uz obalu, na bilo kojoj strani Thermisie, imate izbor kvalitetnih hotela, privatni kompleks sa seoskim kućama, hoteli na plaži i popularno kampovanje – takoreći po nešto za svačiji ukus i budžet.

Dvorac Thermisia nalazi se blizu sela, u okviru Lizard Rock-a. Frankovski krstaši su izgradili ovaj dvorac na vrhu brda krajem 12. veka, koji je delovao kao straža za potencijalne obalne napade na Kastri (Ermioni). Ovo mesto je zanimljivo i kao turistička i kao letnja destinacija s toga svake godine sve je više turista koji se baš odlučuju za ovo mesto.

Barcelo Hydra Beach Hotel

Barcelo Hydra Beach Hotel

Barcelo Hydra Beach Resort  je   smešten u mestu Thermisia sa spektakularnim pogledom na ostrvo Hydra, i u blizini Argolide mesta bogate istorije.Resort izlazi na 3 idilične plaže , kristalno čiste vode. Hotel poseduje 79 privatnih bungalova i 241 sobu, okružene velikom baštom maslinjaka i citrusnog voća.Sobe su komforne sa ukusom dekorisane u prijatnim tonovima, ,Sobe su superior i  deluxe a pojedine gledaju na more. Hotel poseduje Spa centar sa pogledom na more, koji nudi razne tretmane od masaže , saune , talasoterapije , hidromasaže do salona lepote. Barovi i restorani imaju široku ponudu koja će zasigurno zadovoljiti sve ukuse, Za...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.