aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Melissi je živopisno turističko mesto koje ima sjajnu hotelsku ponudu na divljoj obali Peloponeza.

Područje Korinta u davna vremena, bilo je najznačajnije središte trgovanja u Grčkoj. Zbog svog strateškog položaja, umerene klime i bogatog tla, kao i zbog svojih komercijalnih aktivnosti, područje je sukcesivno dospelo pod vlast Makedonaca, Rimljana, Vizantijaca, Franaka, Mlečana, itd. Drevna utvrđenja  ove oblasti, akropoli, drevni spomenici, vizantijske crkve,  ulice sa kamenom kaldrme, kule i lukovi čuvaju svedoke slavne prošlosti. Prirodni vidikovci Korintije takođe neodoljivo privlače posetioce: planinska sela sa kamenim kućama, vrhovima borovih šuma i hrastova, mirnim jezerima, vrelima, lagunama, pećinama i prelepim peščanim plažama, sve čine očaravajuću sliku.

Melissi je turističko mesto koje ima sjajnu hotelsku ponudu na divljoj obali Peloponeza. Letnja sezona u ovom mestu obogaćena je različitim hotelima i resortima koji privlače veliki broj turista. Melissi je živopisno selo severozapadno od Korinta, na obali Korintskog zaliva, između Kijata i Ksilokastra. U letnjim mesecima ona je preferirana turistička destinacija. Pre 1912, kada je osnovana kao zajednica, Melissi je bio deo opštine Sikion. Svoje ime duguje divljim pčelama čije su košnice zakačene na kamenitu površinu istočno od crkve Aghios Konstantinos koja je srušena 1884. godine, kako bi napravila put železnici.

Aqua Mare Resort Hotel

Aqua Mare Resort Hotel

Aqua Mare Resort Hotel smešten na 100-ak m od Melisi plaže nudi komforne  , lepo uredjene sobe sa pogledom ka moru ili planini kao i privatnu plažu za goste ,sa barom .Hotel poseduje pored beach bara . otvoren bazen, suncobrane i ležaljke kako kod bazena tako i na plaži (uz doplatu) restoran, kafe, i tavernu, parking, baštu ž. Aqua Mare Resort je i odlično mesto za istraživanje antičkog Korinta, kao i čitave ove oblasti s obzirom da je pozicioniran u blizini glavnog puta koji vodi do obližnjih gradića i seoca. Usluga u hotelu je na bazi All inclusive.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.