aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Nea Roda je malo mesto i može biti odlična baza za one koji vole aktivan odmor, a sigurno će zadovoljiti ljude koji vole mala mesta i odmor u pravom smislu te reči.

Nea Roda je malo mesto sa pešačkom zonom pored mora i malom, šarmantnom lukom. Na dugom šetalištu nalazi se mnogo restorana i kafića sa lepim pogledom na more i odličnom hranom. Ovo letovalište je idealno za miran odmor. Plaža je dugačka i uglavnom peščana, sa finim peskom na obali i u vodi. Na plaži postoji deo sa ležaljkama i suncobranima koji se mogu koristiti uz kupljeno piće, kao i veliki deo za posetioce sa sopstvenom opremom. Voda je bistra, a dubina postepena.

Nea Roda je na odličnoj lokaciji jer možete lako preći na drugu stranu poluostrva u slučaju vetra. Obično je vetrovito samo na jednoj strani poluostrva (istok ili zapad), gotovo nikada na obe. Ako je vetrovito u Nea Rodi ili Ierissosu, nije na plaži Ouranopolis, Tripiti i Ksiropotami, tako da uvek imate izbor.

Hotel Lenadros

Hotel Lenadros

Hotel Leandros smešten medju borovima, na samo 100 m od plaže Nea Roda pruža sve uslove za vaš idealan odmor. Hotel poseduje bazen sa sunčanom terasom sa zadivljujućim pogledom na Jerisos . U ponudi su sobe sa balkonima koji gledaju ka moru, bazenu ili lepo uredjenom vrtu. Sobe su tradicionalno uredjene  sa hipoalergijskim dušecima, klima uredjajem, TV-om, mini frižiderom, kupatilo sa svim propratnim dodacima. Hotel ima: recepciju, klimu, lobi, baštu, parking, doktora na poziv, restoran i snack bar, wifi, otvoreni bazen ležaljke i suncobrane . U restoranu gosti mogu uživati u doručku koji se poslužuje u vidu švedskog stola. Večera...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.