aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Na istočnoj obali Atosa, trećem prstu Halkidikija, smešteno je atraktivno mesto Ierisos. Ovo mesto je malo ali oplemenjeno dugom plažom i šetalištem.

Ierisos je najstarija i najveća opština u ovom delu Grčke. Istoričari smatraju da je ovo mesto zapravo nastalo na temeljima drevnog grada Akanta, koji je bio važno strateško mesto još od 7.veka pre nove ere.  Lokalno stanovništvo se bavi uglavnom ribarstvom i turizmom.

Peščane plaže kao i zabavni sadržaji koji postoje u Ierissosu čine ovo mesto jedinstvenim za odmor. Na više od 200 kilometara obale u Ierissou posetioci i turisti imaju dosta mogućnosti za kupanje na kristalno čistim plažama. Većina njih svake godine se nagrađuje plavom zastavom. Neke od njih su peščana plaža Kouri, spektakularna plaža Kakoudia sa potopljenim granitnim stenama, zelene plaže Gourgourou i Žepko, Prva plaža, Vina, Kefala i Sikia i mnoge druge.

 

Hotel Gkeea

Hotel Gkeea

Gkeea ja mali hotel aprtmanskog tipa, smešten na oko 500 m od centra Jerisosa na Atosu. Otvoren tokom cele godine  Gkeea predstavlja odlično mesto za smeštaj ukoliko  ste planirali da posetite Svetu goru, rodno mesto Aristotela Stagiru ili mali tradicionalni grad Arnea na ostrvu Ammoliani. Hotel ima 22 sobe opremljene : telefonom, TV-om, mini frižiderom, klimom, centralnim grejanjem i balkonom. Hotel se nalazi na oko 250 m od plaže i ima : parking, wifi, restoran , roštilj . rent-a-car, taxi službu, budjenje, rani check in i kasni check out -u zavisnosti od raspoloživosti . Hotel pruža uslugu na bazi noćenja...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.