aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Agia Triada je turističko mesto koje se nalazi svega 24 kilometara od Soluna.

Agia Triada je turističko mesto koje se nalazi svega 24 kilometara od Soluna i na 10 kilometara od aerodroma. Ovo mesto ima najorganizovaniju i najlepšu plažu u blizini Soluna. Smeštena na samo 22 km od centra grada, plaža je često povezana sa Solunom jer autobusi kreću na svakih pola sata.

Agia Triada ima dugačku plažu sa kristalnom vodom. Obala je sa suncobranima i ležaljkama, dok se u blizini može naći mnogo hotela, kafića, restorana i kafeterija. Za više atrakcija posetioci mogu otići do bliskih sela Nea Michaniona i Epanomi, dok su plaže Halkidikija udaljene nekoliko kilometara ka jugu.

Sun Beach Hotel

Sun Beach Hotel

Hotel Sun Beach,  poseduje 122 renovirane i potpuno opremljene  sobe, 2 suita, 2 restorana, 3 konferencijske sobe, hol sa recepcijom, otvoreni bazen, bar,  fitnes studio, internet kafe i restoran. Hotel takođe poseduje klimu, sef, parking, room service, prodavnicu suvenira, mini market, rent-a-car. Sobe su veoma komforne, dekorisane sa ukusom , jednokrevetne i dvokrevetne. Svaka soba ima balkon (a pojedini  imaju pogled na more), klimu, frižider, SAT TV, Wi Fi, fen. Gostoprimljivo i ljubazno osoblje biće vam na usluzi 24 časa. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.  

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.