Krstarenje grčkim ostrvima

Krstarenje

Hramovi, amfiteatri i sela sačuvana u vulkanskom pepelu, iskopine ​​koje još uvek otkrivaju misterije prošlosti – Grčka i grčka ostrva drže istoriju živom vekovima.

Ako se odlučite na krstarenje po grčkim ostrvima, sigurno je da ćete uživati u dramatičnim i neponovljivim zalascima sunca preko prozirnih voda dok istražujete bele litice Lefkade.  Sa druge strane, skoro je izvesno da ćete se osetiti kao da plovite po drevnoj prošlosti  zbog ruševina pronađenim na gotovo svim grčkim ostrvima.

Afajin hram nadvija se nad Eginom, dok je na ostrvu Delos neverovatna Terasa lavova. Naći ćete svetski poznati Akropolj na ostrvu Rodos i Akrotiri na Santoriniju. Ali ne zaboravite i da posmatrate izlazak sunca iznad Egejskog mora tokom posete poznatim vetrenjačama na Mikonosu.

Jeste li spremni za avanturu života? Napominjemo: ovo nije klasičan turistički aranžman. Ovo putovanje je za sve one koji imaju želju da isprobaju nešto sasvim novo u turizmu!

Dok ste toliko puta ležali pod suncem na nekoj grčkoj plaži, zagledani u beskrajno plavetnilo, da li ste ikada poželeli da se otisnete na pučinu i plovite kroz talase? Jeste li zamišljali sebe kako ustanete ujutru, a ispred vas se prostire nepregledno plavo, talasasto polje, dok se u daljini pod suncem nadziru obrisi razdraganih delfina?

Ako jeste, onda ovo možda i jeste prava ponuda za vas!