aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Pođite sa nama i budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije...

SUBOTICA – PALIĆ – ERGELA KELEBIJA

Pođite sa nama i budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije… prošetajte obalom Palićkog jezera, najvećim prirodnim jezerom u Srbiji, posetite čuveni palićki ZOO vrt u prirodnom okruženju, upoznajte istoriju, arhitekturu i srce grada Subotice i zabavite se u vožnji kočijama i jahanju konja u najvećoj ergeli lipicanera na Kelebiji. Budite i vi deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije..

 

TERMINI POLAZAKA   15. AVG | 19. SEP


CENA ARANŽMANA:  2190 RSD

CENA ONLINE REZERVACIJE: 1190 RSD

program putovanja

Romantični sever1. dan

Beograd – Subotica – ergela Kelebija-Subotica –Palićko jezero – Beograd

Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u prepodnevnim časovima (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Dnevna vožnja sa usputnom pauzom u pravcu Subotice.

Obilazak Subotice uz pratnju vodiča: centar grada, čuvena gradska kuća, Sinagoga,Rajhlova palata – uz fakultativnu doplatu za ulaznice u navedene objekte. Otkrijte bajkovitu arhitekturu i bogatu istoriju Subotice, kroz pešačku turu koja obuhvata najistaknutije građevine u centru grada. Slobodno vreme.

Nastavak putovanja ka Kelebiji i fakultativno obilazak najveće ergele lipicanera: obilazak muzeja sa starim fijakerima, vožnja fijakerima po parku ergele i u borovoj šumi vile Majur, probni krug jahanja…. Ergela je sagrađena 1993. godine kada su za  matična  grla  nabavljani lipicaneri  sa ergela  bivše  Jugoslavije : iz Lipica, Đakova, Vučjaka, Karađorđeva i  Lipika. Ona danas uzgaja  80 lipicanera i prepoznatljiva je turistička destinacija  za domaće  i za inostrane  goste, savršeni  turistički centar  za  sve ljubitelje  konja. Slobodno vreme.

Nastavak puta ka Subotici i fakultativno ručak u Subotici. Slobodno vreme.

Nastavak puta u pravcu Palićkog jezera. Palićko jezero predstavlja najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem. Deo je zaštićenog područja park prirode Palić. Prema legendi, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado pa je zato voda u jezeru slana. U poznatom turističkom izletištu ističu se turističke  atraktinosti:Vodotoranj, Veliki park, Velika terasa, Muzički paviljon,  Spomen česma, ženski štrand, ZOO vrt.. Slobodno vreme za uživanje na Palićkom jezeru.

Polazak za Beograd sa usputnim zadržavanjima radi odmora . Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj usluga.

galerija

image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail

video

popust i doplate

aranžman obuhvata

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • usluge licenciranog turističkog vodiča (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

aranžman ne obuhvata

 • individualne troškove
 • ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI

 • ulaznica za Gradsku kuću u Subotici sa vidikovcem – 300 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Sinagogu u Subotici – 250 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Rajhlovu palatu u Subotici – 100 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za obilazak ergele lipicanera na Kelebiji, muzej kocija,vožnja fijakerima i probno jahanje – 400 rsd
 • ručak – 600 rsd –obavezna prijava uz rezervaciju

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • na dve mesečne rate čekovima građana

NAPOMENA

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi odobjektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 •  Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog zaobilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora
  putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Aranžman je rađen na bazi od minimum 55 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

PO ČLANU 79. ZAKONA O TURIZMU ZA JEDNODNEVNE IZLETE  NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM

 1. dan  Beograd – Subotica – ergela Kelebija-Subotica –Palićko jezero – Beograd
 • Aranžmani
 • Hoteli
 • Sportski događaji
 • Muzički događaji
 • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.