aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Pođite sa nama i budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije sa posetom Segedinu i Morahalom banji.

Provedite dan u jednom od najlepših srpskih dvoraca u Srbiji i na trenutak se osetite kao plemić dok koračate prostranim salama i uživate u zadivljujućim parkovima oko njega,degustirajte vina posebnog kvaliteta čuvene vinarije Zvonko Bogdan, prošetajte obalom Palićkog jezera, najvećim prirodnim jezerom u Srbiji, posetite čuveni palićki ZOO vrt u prirodnom okruženju, prezalogajite na čuvenom Jelen salašu specijalitete domaće kuhinje, upoznajte istoriju i srce grada Subotice, Segedina i kupajte se i relaksirajte u lekovitim vodama termalnog centra Banje Eržebet u Morahalomu.

 

TERMINI POLAZAKA  25.  JUL | 29. AVG


CENA ARANŽMANA:  5600 RSD

CENA ZA ONLINE REZERVACIJE:  4600 RSD

program putovanja

Romantični sever Srbije i Madjarska1.dan

1.Dan Beograd – dvorac Fantast–vinarija Zvonko Bogdan/ZOO vrt Palič – salaš Jelen – Palićko jezero – Subotica – Kelebija 
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u prepodnevnim časovima (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Dnevna vožnja sa usputnom pauzom u pravcu Bečeja. Fakultativni obilazak dvorca Fantast, dvorac iz mašte i jedan od najlepših u Srbiji podignut od strane Bogdana Dunđerskog, pripadnika najbogatije porodice u Vojvodini s kraja XIX veka i početka XX veka. Kompleks dvorca se prostire na oko 65 ha i obuhvata, pored dvorca, i ergelu, kapelu gde je sahranjen Bogdan Dunđerski, mali kaštel, park sa jezerom. Priča kaže da je Bogdan kuću sagradio u inat, kako bi pokazao moć i bogatstvo svima onima koji su tvrdili da je bankrotirao. I tako je sagradio dvorac iz snova koji je i dan danas jedinstven u čitavom region Nastavak puta ka severu Vojvodine i fakultativna degustacija vina u čuvenoj vinariji Zvonko Bogdan ili fakultativni obilazak Zoo vrta na Paliću – prijave u agenciji prilikom rezervacije Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući  specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze. Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

ZOO vrt na Paliću je čuveni atraktivni ZOO vrt u kome većina životinja nije smeštena u kaveze već slobodno šeta ograđenim delovima parka što ovo mesto čini veoma zanimljivim, za sve ljubitelje životinja. Nastavak puta i fakultativno: ručak na Jelen salašu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Palićkog jezera. Okružen je šumom i ravnicom i prostire se na površini od 8000 kvadratnih metara. Tradicionalna srpska jela služe se u prostranom restoranu, koji poseduje i terasu. Nakon ručka šetnja Palićkim jezerom, poznatim turističkim izletištem, uz vodiča i priče o nastanku samog jezera.

Palićko jezero predstavlja najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem. Deo je zaštićenog područja park prirode Palić. Prema legendi, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado pa je zato voda u jezeru slana.

Nastavak puta u pravcu Subotice i obilazak grada sa vodičem: centar grada, čuvena gradska kuća uz fakultativnu doplatu za ulaznicu, Sinagoga,Rajhlova palata … Otkrijte bajkovitu arhitekturu i bogatu istoriju Subotice, kroz pešačku turu koja obuhvata najistaknutije građevine u centru grada. Smeštaj u hotel u Subotici. Noćenje.

Romantični sever Srbije i Madjarska2. dan

2.dan Subotica-Segedin-Morahalom-Beograd

Doručak. Utovar prtljaga u autobus.  Nastavak putovanja ka Mađarskoj u pravcu Segedina i obilazak grada uz pratnju vodiča: Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg ), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “ Vratima života “, Srpska pravoslavna crkva. Segedin je grad u središnjem delu Panonske nizije koji se prostire na obe reke Tise i predstavlja najveći grad na ovoj evropskoj reci, poznat po velikoj osučanosti u toku godine. Danas u Segedinu živi oko 350 Srba. Najlepši spomenik istorije Srba u ovom gradu je srpska pravoslavna crkva podignuta od 1773.-1781. godine. Suboticu i Segedin spaja dobra prekogranična saradnja a budući da su oba grada imala sličnu istoriju, tako je u oba grada preovladala kitnjasta arhitektura secesija. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, individualni šoping u obližnjem TC Arkad…
Fakultativno: odlazak do banje Eržebet u Morahalomu i slobodno vreme za kupanje i uživanje u zatvorenim i otvorenim bazenima, saunama i ostalim sadržajima termalnog centra. U zatvorenim i otvorenim bazenima banje (sa vodom 35-39 oC) stvarno možete da uronite u zdravlje. Lekovite vode su pogodne za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i ginekoloških problema. Istovremeno se možete i opustiti i odmoriti ali i posvetiti Vašem telesnom i duhovnom zdravlju. Termalni centar Eržebet je rasprostranjen na 2727m² vodene površine sa 16 zatvorenih i 20 otvorenih bazena, jedinstverni park sa 8 sauna, dečji bazeni sa toboganima i soba za igre…
Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima, skupljanje putnika iz Segedina i nastavak puta sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj.

galerija

image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail

video

popust i doplate

 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 60 % od cene aranžmana

aranžman obuhvata

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*
 • usluge licenciranog turističkog vodiča (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

aranžman ne obuhvata

 • individualne troškove
 • ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI

 • ulaznica za dvorac Fantast – 200 rsd – obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za obilazak vinarije Zvonko Bogdan uz degustaciju vina – 900 rsd ili ulaznica za ZOO vrt na Paliću
 • 300 rsd –obavezna prijava uz rezervaciju
 • ručak na Jelen salašu – oko 1000 rsd –obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Gradsku kuću u Subotici – 300 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznice za banju Eržebet u Morahalomu 900 din (2300 forinti)
 • međunarodno putno osiguranje – oko 1euro

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • na dve mesečne rate čekovima građana

NAPOMENA

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi odobjektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog zaobilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora
  putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Aranžman je rađen na bazi od minimum 55 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

PROGRAM

1.Dan Beograd-dvorav Fantast–vinarija Zvonko Bogdan/ZOO vrt Palič-salaš Jelen-Palićko jezero-Subotica-Kelebija-Beograd

2.dan Subotica-Segedin-Morahalom-Beograd.

 • Aranžmani
 • Hoteli
 • Sportski događaji
 • Muzički događaji
 • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.