aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Jeste li čuli za Bosansku dolinu piramida? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama koje se nalaze u mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva.

Jeste li čuli za Bosansku dolinu piramida? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama koje se nalaze u mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva. Bioenergetske piramide, koje su otkrivene 2005.godine, imaju neverovatne sličnosti sa egipatskim. Brdo Visočica ili kako se još naziva “Piramida Sunca” vekovima je ostala poznata kao brdo kraljeva, jer je u srednjem veku na njenom vrhu stajao kraljevski grad.
Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživati čudesne piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi – na mestu za koje se veruje da je najstariji monumentalni kompleks na planeti… Meditirajte sa nama u Bosanskim piramidama- najvećem svetskom kompleksu piramidalnih građevina. Otkrivene su slučajno, kada je čuveni arheolog i antropolog dr.sci. Semir Osmanagić dolazeći u muzej u mestu Visoko, primetio čudan oblik brda koje podsećaju na piramide. On je brdo Visočica nazvao Bosanskom “Piramidom Sunca” (sa visinom od 220 metara, veća je od Keopsove piramide), brdo Plješevica postalo je –Piramida Meseca; (190 metara visine), potom“Piramida Zmaja” (Buci) od 90 metara visine, uzvišenja “Hrama Majke Zemlje” (Krstač) i “Piramida Ljubavi” (Cemerac). Istražite podzemne lavirinte “Ravne”, koje se sastoje se od mreže podzemnih tunela i prostorija čiju najveću vrednost čine visoke koncentracije negativnih jona i originalna Šumanova rezonanca od 7.83Hz. Joni omogućavaju telu da se psihički i fizički revitalizuje, zbog čega je napravljen izolovani prostor u kome je posetiocima dozvoljen boravak u cilju poboljšanja zdravlja. Posetioci takođe mogu boraviti u posebnim energetsko-potentnim tačkama, Mega keramičkom bloku K2, kao i u lekovitoj prostoriji sa najvećom koncentracijom negativnih jona.
Obiđite arheološke iskopine na severnoj strani “Piramide Sunca” i prošetajte po uređenom šumskom predelu Ravne 2, na kome su smeštene platforme za jogu i meditaciju, koncertna bina sa prirodnim amfiteatrom, kameni geometrijski krugovi, megalitni blokovi, park kugli, spiralni vrt i mnogi drugi neobični sadržaji…

Od njihovog pronalaska, piramide su posetile mnoge poznate ličnosti, prepoznajući energiju ovog mesta. U nekoliko navrata smo ovde mogli videti vrhunske sportiste, poput Đokovića i drugih koji dolaze upravo ovde da meditiraju i napune svoje baterije.

 


CENA ARANŽMANA:  79 EUR

program putovanja

Novi Sad/Beograd - Visoko – tuneli  Ravne – park Ravne  2 – piramida Meseca1. i 2. dan

Polazak autobusa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Visokom sa usputnim pauzama zbog odmora.

Smeštaj u hotel u prepodnevnim časovima. Kratak odmor. Odlazak u tunele ravne i obilazak tunela sa lokalnim vodičem ili meditacija. Odlazak u “Arheološko-turistički park Ravne 2” – obilazak po instalacijama u parku ‘Ravne 2’:

 • Pojačivač aure
 • Ona
 • Labirint energije
 • Piramidalna mašina za prosvjetljenje
 • Zagrli drvo
 • Heksagonalna meditacijska bina
 • Kamene kugle
 • Meditacija ‘Budi drvo
 • Labirint za pročišćenje
 • Spiralna botanička bašta
 • Geopunkturni krug
 • Labirint ljubavi
 • HUESA piramida

Po završetku  učenje i praktikovanje osnovog yoga disanaja a zatim grupna meditacija. Deljenje iskustva, onog što smo osetili, doživeli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom u tunelima Ravne 1 i Ravne 2. Slobodno vreme  za individualne aktivnosti… Odlazak  na piramidu meseca. Obilazak, osnovne yoga vežbe, disanje i meditacija. Mogućnost organizovanja obroka ( večere ) u restoranu na samoj piramidi meseca uz kafu čaj ili rakiju… Meditacija u zalazak sunca ili individualne aktivnosti… Povratak u hotel. Noćenje.

PIRAMIDA SUNCA–TUMULUS–PIRAMIDA ZMAJA–TUNELI RAVNE3. dan

Budjenje u cik zore… Odlazak na vrh piramide sunca i meditacija dok sunce izlazi. Na vrhu piramide sunca se nalaze iskopine ( stari grad) o cemu ćemo detaljno objasniti. Sa vrha piramide sunca se vidi cela dolina.. uživaćemo u pogledu, udisati čist vazdu i objasniti energetske fenomene koje se javljaju na vrhu. U podnožju piramide sunca uradićemo jutarnju yogu i proćaskati o iskustvima koje smo osetili tokom meditacije i yoge. Povratak u  hotel na doručak. Kratka pauza. Odlazak na Tumulu – meditacija, disanje, rad sa energijom.  Odlazak u podnožje piramide Zmaja  meditacija, kontemplacija. Deljenje iskustva, sta smo osetili, doziveli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom na Piramidi Zmaja i Tumulusu… Odlazak u tunele Ravne na meditaciju. Odlazak u zelenu kristalnu piramidu gde ćemo uz zvuke predivne relaksirajuće muzike meditirati. Slobodno vreme za individualni obilazak parka i praktikovanje individualnih aktivnosti. Mogućnost organizovanja zajedničke večere….. Povratak u hotel. Noćenje

VISOKO –HRAM MAJKE ZEMLJE-TUNELI RAVNE–ZAVIDOVIĆI– NOVI SAD/BEOGRAD4. dan

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u podnožje hrama Majke Zemlje…. Odlazak u tunele Ravne ili park Ravne 2. Napuštamo Visoko i idemo u Zavidoviće da vidimo kamene kugle koje se nalazi 3 kilometra severno od mesta.. Park kamenih sfera izgrađen je 2006. godine I glavni cilj zaštita kamenih sfera, promocija i izgradnja parka u turističke svrhe. Danas park svakodnevno posećuju turisti iz celog sveta. Uživaju u meditaciji na kamenim sferama uz prelep prirodni ambijent, ptice cvrkuću dok potok žubori. Već je poznato da kamene sfere emituju veliku količinu pozitivne energije koja izaziva bolji protok energije po celom telu, pozitivno utičući na centralni nervni sistem i šireći ljudsku auru. Iz tog razloga kamene sfere privlače veliki broj posetilaca a Iz tog razloga ćemo ih posetiti I mi….

Polazak za Beograd/ Novi Sad.  Dolazak u  Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima. (Kraj usluga)

 

galerija

image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail
image description
thumbnail

video

popust i doplate

 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 60 % od cene aranžmana

aranžman obuhvata

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 2 noćenja sa doručkom u Visokom u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama  (doručak kontinentalni-samoposluživanje)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

aranžman ne obuhvata

 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje ( 3 eur po osbi )
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • transfer Novi Sad (5 € po osobi)

FAKULTATIVNI IZLETI

 • ULAZNICE PAKET  I – tuneli Ravne obilazak sa lokalnim vodičem + 2 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne+ kameni park Zavidovići – 15 eur po osobi
 • ULAZNICE PAKET II – tuneli Ravne obilazak sa lokalnim vodičem + 2 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne + severna strana piramide sunca + kameni park Zavidovići – 18 eur po osobi
 • ULAZNICE PAKET III  – 3 ulaznice za meditaciju u tunelima Ravne + kameni park Zavidovići – 8 eur po osobi

NAČIN PLAĆANJA

 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak na dve mesečne rate

NAPOMENA

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 –8 nedelja unapred
  Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Aranžman je rađen na bazi od minimum 55 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

OPIS I LOKACIJA SMEŠTAJA

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL SUNCE *** https://www.hotelpiramidasunca.com/

Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet  a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

PROGRAM

1. Dan Novi Sad/Beograd-Visoko–tuneli  Ravne–park Ravne  2–piramida Meseca

2. Dan Piramida sunca–Tumulus–piramida Zmaja–tuneli  Ravne

3. Dan    -Visoko-hram Majkle Zemlje-tuneli Ravne-Zavidovići-Novi Sad/Beograd

 

Program putovanja Retreat i Meditacija na Bosanskim piramidama

– Leto 2020- 2 nocenja autobus Cenovnik br. 2, od 27.07.2020 godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije AQUA TRAVEL BGD

Organizator putovanja je T.A. AQUA TRAVEL BGD  Ul. Beogradska br. 46 Beograd

Licenca OTP broj 302/2020 kat.A20 od 31.10.2020

Tekući račun Komercijalna banka 205-267086-50

 

 • Aranžmani
 • Hoteli
 • Sportski događaji
 • Muzički događaji
 • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.