aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Mađarska, država u samom srcu Evrope i jedna od najstarijih evropskih zemalja, izuzetno je primamljiva po svojim velelepnim gradovima, fantastičnoj prirodi kao i kulturno istorijskoj baštini.

U Mađarskoj se nalazi čak 8 lokacija uvrštenih u listu svetske baštine. Glavni grad, Budimpešta se smatra jednim od najlepših gradova na svetu i sam po sebi predstavlja turističku atrakciju. Ovaj grad još nazivaju i Biser Dunava. Osim prelepih gradova, Mađarska je daleko poznata i po svojim odličnim banjama, a svojevrsna atrakcija je svakako i prelepo jezero Balaton, najveće slatkovodno jezero u Evropi. Takođe brojni spomenici, romantične crkve, tajnoviti dvorci kao nacionalni parkovi čine Mađarsku zanimljivom destinacijom. Za gurmane je naravno nezaobilazna mađarska kuhinja, koja je pravi izazov, a svojim brojnim specijalitetima će zasigurno zadovoljiti i one najzahtevnije.

Mađarska svojim posetiocima nudi širok spektar raznovrsnih sadržaja koji je u kombinaciji čine jednom od najatraktivnijih i najposećenijih država Evrope. Istražite lepote ove zemlje zajedno sa našim stručnim vodičima, koji će Vas upoznati sa mađarskom kulturom i istorijom na pravi način…

Budimpešta

Budimpešta

Budimpešta je prestonica Republike Mađarske i predstavlja glavni ekonomski, politički, kulturni, saobraćajni, industrijski i trgovački centar zemlje. Grad se razvio na obe obale reke Dunav i nastao je spajanjem Budima na desnoj i Pešte na levoj obali najpoznatije evropske reke. Interesantan je podatak da Dunav na svom toku kroz Evropu protiče kroz četiri glavna grada, čiji nazivi na srpskom jeziku počinju slovom B. Budimpešta je treća prestonica po redu koja se razvila na obalama Dunava, nakon Beča i Bratislave, dok je nizvodno, na njegovim obalama smešten Beograd. Lepoti Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava. U...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.