aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Agios Nikitas je šarmatno mestašce na zapadnoj strani Lefkade i jedno od omiljenih letnjih destinacija turista na ovom ostrvu.

Agios Nikitas je tradicionalno, živopisno mesto na zapadnoj strani ostrva. Udaljeno je 13 kilometara od glavnog grada – Lefkasa i predstavlja jednu od najpopularnijih letnjih destinacija na ostrvu. Položaj mesta je idealan jer se nalazi u blizini najlepših plaža (na severu je Pefkulija, na jugu Katisma, a tik uz nju je plaža Milos). Osim toga, šarmantni Agios Nikitas je jedino selo na zapadnoj obali koje je izgrađeno pored obale. Ostala su u brdima.

Mesto je lepo, sa mnoštvom brda i zelenila. Ovde, posebno pored obale, još uvek postoje kuće sa fasadama koje ovom mestu daju poseban izgled. Uz plažu se nalazi crkva sa zvonikom i bašta sa prelepim pogledom na more, a pored obale postoje kafići, restorani sa tradicionalnim duhom. More je tirkizno, a neposredno uz obalu uzdižu se visoke stene sa pešačkim prostorom ispod.

Plaža u mestu je mala, sa tirkiznom vodom i sitnim šljunkom, a uglavnom tokom sezone je gužva. Ako želite da istražite, na severu možete pronaći male uvale. Iako je ovo veoma malo selo, ovde možete pronaći sve što vam je potrebno za idiličan odmor, a glavni grad je u blizini, tako da možete otići u veću kupovinu. Ipak, u Agios Nikitasu se nalaze supermarketi, rent-a-car, pekare i poslastičarnice, suvenirnice..

Nefeli Hotel

Nefeli Hotel

Hotel Nefeli smešten je u centru seoca Agios Nikitas, na svega 180 m od mora. Hotel ima 20 soba, od kojih su 4 studiji sa kuhinjama . Hotel je kategorizovan sa dve zvezdice , a ljubazno osoblje će se potruditi da vaš boravak bude zaista prijatan..Hotel ima :recepciju, klimu, baštu, sef,Wi Fi rent-a-car, prodavnice, suvenirnice i mini market u blizini hotela. Sobe imaju: TV, klimu, verandu, kupatilo, telefon, Wi Fi, sef. Objekat poseduje i mali parking. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.