menu AquaTravel
online rezervacije

O nama

     Turistička agencija AQUA  BGD TRAVEL  je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao  i njenih  zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji i gradovima širom Evrope.

    Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park , moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

    Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

    Ponuda  za proleće  i  leto 2017. već  je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija a sve ostalo je naša briga.  U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani  za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih kada sa nama možete obići veličanstveni  Beč, otići na Karneval u Veneciji  na najpoznatiji  i najektravangantniji bal pod maskama, ili upoznati  čuveni Krakov jedan od najvećih gradova Poljske koji je i najveći univerzitetski centar u Evropi, poznat po bogatom kulturno istorijskom nasledju, ili pak u Varšavu. Takodje i za Uskršnje i Prvomajske praznike pripremili smo bogatu ponudu, kada  sa nama, možete obići najpoznatije  gradove Evrope.

    Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Na hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se i vi čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih tavreni na obali mora u senci maslina... Za leto 2017 u  ponudi su već vama dobro poznate destinacije Grčke-predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja -Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada, Vrahos i  Parga u Jonskom arhipelagu.

    Ukoliko se pak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar i mesto Sunčev Breg, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

    Ako ste ljubitelji Turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi  Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao i Kušadasi  za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom  prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu,  godinama je medju omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

    Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

     Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate....