menu AquaTravel
online rezervacije

Sarimsakli

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Sarimsakli 2017, Sarimsakli hoteli 2017, Letovanje Sarimsakli, doživite Sarimsakli leto 2017…Apartmani Sarimsakli, Leto u Sarimsakliju. Cene aranžmana za Sarimsakli su vrlo pristupačne.. First i last minute ponude. Sarimsakli je najznačajnije letovalištena severnom delu turske obale, udaljeno od naše granice samo 790 km. Poznato je po najlepšim peščanim plažama na celom turskom priobalju. Dužina plaže je 15 km, a Sarimsakli pored predivne palže krase i plantaže maslina, pistaća i vinove loze, i blizina borovih šuma.
Image
Mare
više informacija

OPIS HOTELA:

Hotel Mare se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži. Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi. Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto. U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom,mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu... www.hotelmareayvalik.com

Image
Buyuk Berk
više informacija

OPIS HOTELA:

Nalazi se na 200 m od centra Sarimsaklija, na tridesetak metara od gradske plaže. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće Vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je su na raspolaganju dva bazena sa toboganom, više barova i veliki restoran. Hotel nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih svaka ima terasu, klima uređaj, TV, mini bar i telefon. Usluga u hotelu je na principu “švedskog stola“ za doručak i večeru. www.ayvalikbuyukberkotel.com

Image
Grand Milano
više informacija

OPIS HOTELA:

Nalazi se u centru Sarimsaklija, na tridesetak metara od plaže. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće Vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen, više barova i veliki restoran. Hotel Grand Milano nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih svaka ima terasu, klima uređaj, TV, mini bar i telefon. Usluga u hotelu je na principu “švedskog stola“ za doručak i večeru. Hotel ima sopstvenu plažu sa suncobranima i ležaljkama.

Image
Olivera
više informacija

OPIS HOTELA:

Hotel se nalazi 7km od centra Ayvalika u Sarimsakliju. Nalazi se blizu obale i poseduje svoju sopstvenu plažu. Ovde možete naći sledeće sadržaje: bazen i otvoren bazen za decu, bar, lobi odbojkaškli teren, stoni tenis, skijanje na vodi, jet ski, diskoteku. Vrhunski kuvari u glavnom hotelskom restoranu spremaju ukusna jela raznih internacionalnih kuhinja. Hotel ima 90 soba. Sve sobe imaju klima uređaj, TV i muziku, privatno kupatilo sa kadom, tušem, fen, mini bar (ako želite) i balkon. Usluga je na bazi All Inclusive.

Image
Urgenc
više informacija

Hotel se nalazi 200m od plaže, dok je od centra udaljen svega 300m. Sve sobe poseduju klima uređaj, kupatilo, TV, balkon. Hotel raspolaže sa 56 soba, velikim restoranom, barom… Uz svaku sobu obezbeđeni su besplatni suncobrani i ležajke na plaži i bazenu.

strana: