menu AquaTravel
online rezervacije

Potos

Najpovoljniji aranžmani za ostrvo Tasos i mesto Potos, Grčka letovanje 2017, Hoteli Potos, Leto Potos 2017, Potos apartmani 2017, Jeftino letovanje u Potosu. Najpovoljnije cene letovanja u Potosu Privatni smeštaj u Potosu.Spuštajući se na sam jug ostrva na nekih 40-ak km od Limenasa smešteno je prelepo mestašce Potos.Predivna peščana plaža oivičena brojnim kafićima pružiće vam momente potpunog opuštanja kako u vrelim podnevima tako i u večernjim šetnjama uz obalu.Odličan giros, kao i pekare sa tamošnjim specijalitetima mamiće vas na svakom koraku.Šarenilo prodavničica, brojne trgovine, luna parkić za decu čine ovo iako malo mesto punim sadržaja .Na par km od mesta nalazi se i Limenarija simpatičan gradić, plaže Tripiti i Skala Maries su takodje u neposrednoj blizini , a nedaleko je i manastir svetog Mihaijla koji datira iz 12 veka.Posetite ovo divno mestašce i sigurni smo da će vas očarati...
Image
Eleni
više informacija

OPIS VILE:

U jednoj od centralnih uličica Potosa na samo 50 m od prelepe peščane plaže nalazi se ljupka vila Eleni. Svojim kvalitetno uredjenim studijima sa kompletno opremljenim kuhinjama, TV-om, klima uredjajem (5 eur-a/dan), kupatilom sa TWC-om i terasama sa garnituricama za sedenje, zadovoljiće sve ono što očekujete od smeštaja na godišnjem odmoru. Na samo par koraka nailazite na najbolji giros u gradu, pekaru sa odličnim pecivima i kolačima kao i na brojne tavernice, kafiće i restorane, što sve zajedno garantuje dobar provod.

Image
Dimitris
više informacija

OPIS VILE:

Vila se nalazi u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 5-10 minuta hoda od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanom. Svaki studio/apartman je opremljen kuhinjom, TV-om, kupatilom sa TWC-om i terasom, kao i klima uređajem. Vila ima lepo uređeno dvorište sa roštiljem, garniturama za sedenje u prijatnom zelenilu i opuštenoj atmosferi. Gosti koji dolaze svojim kolima ne moraju da brinu za parking jer se on nalazi odmah ispred vile. Bežični internet je dostupan gositma u dvorištu vile.

Image
Maria
više informacija

OPIS VILE:

U samom centru Potosa, na par metara od mora smeštena je vila Maria. Na idealnoj lokaciji u pešačkoj zoni ova vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu a neki od njih imaju pogled na more. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, TV, frižider, balkon i klima uređaj koji se na licu mesta doplaćuje (5 eur-a po danu).