menu AquaTravel
online rezervacije

Pieria

Veličanstvena Pieria

Prefektura Pieria koja leži u senci Olimpa, je jedno od najpopularnijih regija za letovanje. Ekskurzije do istorijskih spomenika, živopisne grčke noći sa etno muzikom, uzbudljiv ribolov, sportovi na vodi, degustacija morskih plodova i odmor na čistim i dobro opremljenim plažama, sa tako širokim izborom zabave, Vam jednostavno garantuju fantastično leto u Grčkoj. Naša ponuda je širokog spektra i u nju spadaju apartmani, vile, hoteli i sve to po najpovoljnijim cenama.

Najpopularnija letovališta u Pieriji:

Leptokarija

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Letovalište pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Apartmani na plaži i apartmani nedaleko od mora, šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park stvaraju utisak rajskog letovališta sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa. Leto u Leptokariji izazvaće osmeh i na licu Vaših namlađih. Letovanje u Leptokariji podrazumeva obilje sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice, kao i mogućnost odlaska na veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini atraktivnog letovališta se nalazi i pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad koje je vekovima predstavljao centar obožavanja kulta muza. Leto u Leptokariji čeka na Vas i Vaše najmilije.

Paralija

Jedan od glavnih turističkih centara severne Grčke i oblasti Pieria je svakako Paralija. Duga, uređena peščana plaža išarana ležaljkama i suncobranima, brojnim beach barovima i kafićima toplo more i postepen ulazak u vodu što je posebno pogodno za najmlađe posetioce, učiniće Vaše sate odmora veoma prijatnim. Sa večernjim časovima ulice oblače novo ruho. Sve sija i šljašti, mnoštvo izukrštanih ulica koje se sve slivaju ka crkvi koja je sam centar zbivanja i glavni orijentir. Za ljubitelje šopinga Paralija je pravi raj. Ovde možete naći od povoljnih sitnica za pokućstvo u prodavnicama – sve za evro , do skupocenih bundi i najnovijih modela kožnih jakni u krznarsko kožarskim radnjama. Garderoba, suveniri, asesoari... sve je u ponudi.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pronaći pravu opciju za apartmane u mestu Paralija po pristupačnoj ceni.

Olympic Beach

Ovde preko dana sija sunce, a uveče se pale svetla i blista jasni mesec. Olimpic Bič se nalazi u blizini Paralije i to je jedno od najnovijih letovališta. Mirne zlatne plaže, lepa promenada, širok izbor restorana i taverni, sve je ovde jednostavno stvoreno za potpuni odmor u porodičnoj atmosferi. AQUA TRAVEL će Vam pružiti jeftino letovanjeu Grčkoj – predivne apartmane u Olympic Beach-u možete rezervisati na našem sajtu.

Nei Pori

Slikovito letovalište Nei Pori praktično leži u senci planine Olimp. Na 115 km od letovališta je aerodrom Makedonija, malo bliže je grad Solun (100 km), a prestonica Pieria, Katerini, je udaljena samo 25 km.

Ono što krasi Nei Pori je dugačka peščana plaža koja je jako široka, a u njenom nastavku se nalaze odbojkaški tereni, taverne i kafići. Osim kupanja u toplom i bistrom moru ili sunčanja na beskrajnoj peščanoj plaži, možete poći na krstarenje ili ekskurziju u hram Zevsa, posetiti mesto gde je Ares vodio ratove ili proći stopama Afrodite.

Platamon

Smešteno između Leptokarije i Nei Porija, ovo turističko naselje je poznato po svojim plažama, brojnim tavernama i suvenirnicama. Odatle se pruža najbolji pogled na Olimp,a ova veličanstvenu planina se može praktično videti iz bilo kog dela Platamona. Zaštitni znak ovog mesta je čuvena Platamonska trvrdjava koja datira iz XIII veka. Ovo je vrlo mirno i autentično grčko mesto, sa malim brojem srpskih turista, a brojni turistički i ugostiteljskisi objekti, blagotvorna mediteranska klima i ljubazni meštani su njegove glavne karakteristike. Duž šetališta, prostire se gradska plaža, a malo izvan i velika plaža koja se nastavlja na mesto Nei Pori. U blizini se nalazi tradiiconalno grčko selo Stari Pantelejmon (Palios Panteleimonas) koje obavezno treba posetiti.

Image
Platamon
Cena od 60 €

Najpovoljniji aranžmani za Platamon Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Platamon, Letovanje Platamon 2017, Platamon apartmani 2017, Jeftino letovanje u Platamonu, apartmanski smeštaj i privatan smeštaj Platamon, First i last minute ponude. Najpovoljnije cene smeštaja u Platamonu..........Platamon je mesto u Pierijskoj oblasti koje su naši turisti otrkili još pre mnogo godina i tamo se skoro odomaćili. Smešteno je u podnožju planine Olimp a izmedju Leptokarije i Nei Porija. Zaštitni znak ovog mesta je čuvena Platamonska trvrdjava koja datira iz XIII veka. U ovom delu egejske obale ovo je i jedno od najstarijih turističkih letovališta, sa vrlo povoljnim geografskim položajem, toplim morem i kulturnim bogatstvom. Brojni turistički i ugostiteljski objekti, blagotvorna mediteranska klima i ljubazni meštani su glavne karatkeristike ovog mestašca. Duž celog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra nalazi se i velika plaža. Letovalište obiluje velikim brojem prodavnica, taverni, kafića diskoteka, hotela, restorana brze hrane... U blizini mesta se nalzai tradiiconalno grčko selo Stari Pantelejmon (Palios Panteleimonas) koje obavezno treba posetiti.

Image
Paralija
Cena od 60 €

Najpovoljniji aranžmani za Paraliju Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Paralija, Letovanje Paralia 2017, Paralia apartmani 2017, Jeftino letovanje u Paraliji, Apartmanski smeštaj i privatan smeštaj Paralia, First i last minute ponude. Najpovoljnije cene smeštaja u Paraliji...Živopisno, priobalno turističko mesto nadomak Katerinija, glavnog grada oblasti Pierie. Atraktivno, sa dugom plažom zlatnog peska, čistog mora, pririodnih lepota, savršene turističke organizacije sa vrlo ljubaznim domaćinima. Ovo mesto pruža raznovrsne vidove zabave, izlete, noćne izlaske, pregršt taverni, kafića i butika.

Image
Olympic Beach
Cena od 65 €

Najpovoljniji aranžmani za Olympic Beach, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Olympic Beach, Letovanje Olimpik Bič 2017, Olympic Beach apartmani 2017, Jeftino letovanje u Olympic Beach-u, Apartmanski smeštaj i privatan smeštaj Olimpik Bič, First i last minute ponude. Najpovoljnije cene smeštaja u Olympic Baech-u. Potpuno novo naselje, koje svakog leta postaje sve popularnije letovalište turista iz svih krajeva sveta. Tiho mesto veoma povoljno za miran odmor na zlatnim peščanim plažama u porodičnoj atmosferi! Udaljen je oko 2 km od Paralije ili polučasovnim hodom lepim šetalištem osvetljenim svetiljkama i mesečinom. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice i diskoteke daju poseban kolorit na ovom letovalištu.

Image
Leptokarija
Cena od 60 €

Najpovoljniji aranžmani za Leptokariju, Grčka letovanje 2017, Apartmanski smeštaj u Leptokariji, Letovanje leptokaria 2017, Leptokarija apartmani 2017, Jeftino letovanje u Leptokariji, privatan smeštaj u Leptokariji, First i last minute ponude. Najpovoljnije cene smeštaja u Leptokariji. Ovo letovalište je smešteno na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa uz autoput Evzoni-Atina, stotinak kilometara od Soluna. U antičko vreme ova oblast bila je druga po važnosti u tadašnjoj Makedoniji, odmah iza Solunske regije. Intenzivan razvoj turizma ovde počinje zahvaljujući blizini Paralije, Olympic beach-a i Katerinija. Atraktivnosti doprinosi i dobra infrastruktura i mnoštvo novih smeštajnih objekata.

Image
Nei Pori
Cena od 60 €

Najpovoljniji aranžmani za Nei Pori, Nei Pori letovanje 2017, Apartmanski smeštaj u Nei Pori-ju, Letovanje Nei Pori 2017, Nei Pori apartmani 2017, Jeftino letovanje u Nei Poriju, privatan smeštaj u Nei Poriju First i last minute ponude. Nei Pori -najpovoljnije cene smeštaja. Koračajte stopama Afrodite na mestu gde je ona prvi put iskoračila iz mora, krenite put Zevsovog hrama, posetite mesto gde je Ares vodio ratove - dodjite u Nei Pori. Nekada malo ribarsko mesto , danas je novoizgradjena i modernizovana destinacija koja nudi idealnu kombinaciju izmedju tradicije i sadašnjosti, izmedju mitova i stvarnosti.