menu AquaTravel
online rezervacije

Lefkada

Zaljubite se na prvi pogled u Lefkadu

Jedinstvena arhitektura i jedinstvena priroda ostrva Lefkada osvoja srca turista iz godine u godinu. Rezervišite hotel ili apartman na ovom ostrvu Jonskog arhipelaga. Porodično putovanje na ostrvo Lefkada je jedna od najboljih ponuda za leto 2017 u narednoj godini. Ostrvo Lefkada ima tipične boje Grčke, lokalne proizvode autentičnih mirisa i ukusa kao i savršenu kombinaciju Jonskog mora i planina.

Naša ponuda na Lefkadi je raznovrsna, pa tako preko nas možete rezervisati letovanje po popularnim cenama, kao i first minute i last minute aranžmane.

Nidri – Onazisov raj

Ne propustite priliku da rezervišete apartmane u Nidriju, šarmantnom gradu na jugoistoku Lefkade. Ovaj najpopoularniji turistički centar na ostrvu Lefkada je smeštene na prirodnoj luci i okružen bujnim zelenilom. Privlači različite grupe turista, što mlađih, što starijih, porodica sa malom decom, parove kao i one koji putuju sami. Nidri je je posebno popularan kod ljubitelja vodenih sportova, pa ako ste oduvek želeli da probate jedrenje na dasci, da se vozite kanuom ili privatnom jedrilicom, da oprobate jet skijanje onda je ovo Vaša šansa.

Image
Nidri
Cena od 85 €

Najpovoljniji aranžmani za Nidri na Lefkadi, Nidri letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Nidriju, Letovanje Nidri 2017, Nidri apartmani 2017, Jeftino letovanje u Nidriju , First i last minute ponude Nidri... Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu.