menu AquaTravel
online rezervacije

Halkidiki - Kasandra

Zeleni raj Halkidikija - Kasandra

Na poluostrvu Kasandra, jednom od krakova Halkidikija, naći ćete mnogo živopisnih prizora i veliku ponudu apartmana za privatni smeštaj. Mi ćemo Vam pomoći da rezervišete jeftino letovanje na Halkidikiju po first minute i last minute cenama. Kasandra se nalazi u blizini mnogih arheoloških lokaliteta, odatle možete da odete na izlet do Svete Gore, vidite pećinu Petralona, najstariji mozaik u Grčkoj na iskopinama antičkom grada Stagira, grada u kome je rođen čuveni filozof Aristotel.

Najbolja letovališta u ponudi AQUA TRAVEL agencije na poluostrvu Halkidiki:

Hanioti

Nalazi se na 96 km od Soluna. Hanioti je veoma popularano letovalište za opuštajući i porodični odmor. Mogućnosti plivanja sa ronilačkom opremom i vožnje na vodenom skuteru ili mnogobrojne predstave koje se održavaju na gradskom trgu su samo neke od zabavnih aktivnosti. Turisti uglavnom biraju Hanioti zbog mirnog mora, ekološki besprekorne plaže, drveća borova i zelenih parkova. Ne zaboravite da probate ukusne plodove mora, kao i da kupite originalne suvenire za sve svoje rođake koji nisu imali prilike da dođu na letovanje u Hanioti.

Polihrono

Ovaj turistički gradić čije ime u bukvalnom prevodu znači puno boja, dobio je naziv po različitim vrstama šarenog cveća i ostaloj bujnoj mediteranskoj vegetaciji koja se može naći u ovoj oblasti. Polihrono je poznato po dugačkoj peščanoj plaži, koje iz godine u godinu privlači sve više turista a pogotovo porodica, idealno je za decu jer jer ulazak u vodu postepen. Samo mesto je veoma dobro snabdeveno, sa mnoštvom radnjica, taverni, restorana, kafića....Mesto ima i svoju ambulantu, apoteku i poštu. Sigurni smo da će ovo letovanje u mestu Poihrono osvojiti sve vaše simpatije i pružiti Vam trenutke pravog odmora.

Pefkohori

Naziv ovog turističkog naselja u prevodu znači borovo selo zbog obilja borovih šuma u tom području. Od obale se pruža predivan pogled na Atos i poluostrvo Sitoniju. Plaža je većim delom pokrivena ležaljkama i suncobranima, koje dobijate besplatno uz piće u nekom od barova i kafea koji su nanizani jedan pored drugog , njenom celom dužinom. Noćni život u Pefkohoriju je kada govorimo o Kasandri najuzbdljiviji. Čitavo šetalište uz obalu u večernjim časovima pretvara se u veliku žurku na otvorenom. Muzika, puno ljudi, zabava na svakom koraku. Postoji i diskoteka gde se pored strane pušta i naša muzika. Zbog dobre atmosfere u večernjim časovima ovde pristižu turisti i iz okolnih mesta , tako da je sve veoma živo i provod traje do ranih jutarnjih časova. U našoj ponudi pored vila mogu se naći i aprtmani sa bazenom, i zato ljubitelji dobrog provoda –pravac Pefkohori!!!

Image
Hanioti
Cena od 70 €

Najpovoljniji aranžmani za Hanioti, Hanioti letovanje 2017 , Online rezervacija hotela u Haniotiju, Hanioti apartmani 2017 , Jeftino letovanje u Haniotiju....First i last minute ponude za Hanioti. Hanioti se smatra jednim od najlepših mesta na celom poluostrvu. Poput skrivenog raja medju četinarima, uz kristalno čisto more, Hanioti svake godine privlači sve veći broj turista.Ovo letovalište krasi glavni gradski trg, sa fontanom, koji je centar zbivanja, od koga se zvezdasto šire male ulice prepune prodavnica, taverni, kafića, picerija, i duga peščana plaža oivičena parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima ambijent za nezaboravne romantične šetnje.

Image
Polihrono
Cena od 50 €

Najpovoljniji aranžmani za Polihrono, Polihrono letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Polihronu, Polihrono apartmani 2017, Jeftino letovanje u Polihronu....First i last minute ponude za Polihrono. Na Kasandri, prvom prstu Halkidikija izdvajamo još jedno prelepo letovalište u kristalno čistom zalivu Toroneos - Polihrono. Samo ime mesta bi u prevodu značilo - puno boja, što potiče od šarenila koje ovoj regiji pružaju različite vrste cveća i drugog rastinja sa mediteranskom vegetacijom. Polihrono je poznato po svojoj dugoj peščanoj plaži, ulazak u kristalno čistu vodu je postepen, te je ovo letovalište pogodno za porodice sa malom decom. Samo mesto je veoma dobro snabdeveno, sa mnoštvom radnjica, taverni, restorana, kafića, barova..Mesto ima i svoju ambulantu, apoteku i poštu. Sigurni smo da će ovo mesto na Halkidikiju osvojiti sve vaše simpatije i pružiti vam trenutke idealnog odmora.

Image
Pefkohori
Cena od 75 €

Najpovoljniji aranžmani za Pefkohori, Pefkohori letovanje 2017. Online rezervacija hotela u Pefkohoriju, Pefkohori apartmani 2017, Jeftino letovanje u Pefkohoriju....First i last minute ponude za Pefkohori. Ovaj gradić smešten je na poluostrvu Kasandra, na prvom prstu, potpuno nalik na Hanioti ili Polihrono koji su mu u neposrednom susedstvu. Ovaj kraj odlikuje se izuzetno prijatnom klimom zahvaljujući velikim prostranstvima borove šume, kristalno bistrim morem i izuzetno povoljnim geografskim položajem. Ono što Pefkohori razlikuje od drugih mesta u ovom delu Halkidikija jeste kilometrima dugo šetalište, gde je s jedne strane zlatna peskovita plaža, a s druge strane su brojne prodavnice, butici, kafići, restorani..