menu AquaTravel
online rezervacije

Letovanje

Ne znate gde da provedete vaš odmor,vaše letovanje, dane koje moraju da budu bez stresa i napetosti, jer vi to zaista zaslužujete? Naša je ogromna sreća što ovo čitate, jer ste se samim tim sve bliže savršenom odmoru! Sledete nas, mi znamo pravi put do mora! Najpovoljniji aranžmani za letovanje 2017 su spremni. Grčka, Bugarska i Turska i ovog leta čekaju na vas. U ponudi možete naći apartmanski i hotelski smeštaj u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj. Posetite Nesebar ili Sunčev breg, Kušadasi ili Sarimsakli ili istražite Grčku: Pieria, Halkidiki, Stavros, Parga, Vrahos, Asprovalta ili neko od ostrva - Zakintos, Tasos, Lefkada. Prepustite se čarima ovih prelepih zemalja. Provedite ovo leto na nekoj od naših prelepih destinacija. Iskoristite first minute kao i last minute ponude. Za hotele u Grčkoj za leto 2017 postoji i mogućnost online rezervacija, tako da put do odabira hotela nikad nije bio lakši.
Image
Grčka
Cena od 50 €

Najpovoljnije letovanje u Grčkoj sa AQUA TRAVEL-om, najbolji način da provedete ovo leto 2017

Jedinstvena kultura, topla klima, lepa priroda i potpuna usaglašenost sa evropskim standardima - šta Vam je još potrebno za dobar letnji odmor? AQUA TRAVEL Vam nudi da provedete nezaboravno leto i posetite najbolja mesta u Grčkoj tokom letovanja. Ovakvu mogućnost ne treba da propustite - počnite da pripremate odmor još sada!

U zemlji sa tri mora, ne samo da ćete uživati u besprekornim plažama, već ćete i uroniti u jedinstvenu kulturu, čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova! Najveća dostignuća ljudske misli, ovekovečena u spomenicima različitih epoha, nalaze se pored nenadmašnih dela prirode. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura zauvek ostaju u sećanju posetioca otadžbine Zevsa i Afrodite..

Da bi Vaše letovanje u Grčkoj bilo zaista fantastično, pomoći ćemo Vam da izaberete destinacije, koje su idealne za Vas i Vašu porodicu; da rezervišete studije ili apartmane po Vašem izboru, da odete do izabrane destinacije komfornim turističkim autobusima.

Ogroman izbor hotela u Grčkoj za leto 2017. godine zadovoljava i najzahtevnije ukuse. Ukoliko želite da za Vas pronađemo jeftina letovanja, pozovite nas i mi ćemo Vam ponuditi apartmane za letovanje u Grčkoj po ceni koja Vam odgovara.

Turistička agencija AQUA TRAVEL nudi najpovoljnije first i last minute ponude za sledeće destinacije:

Image
Bugarska
Cena od 60 €

Letovanje u Bugarskoj u 2017

Toplo more, čiste plaže, evropski servis i ukusna domaća hrana - upravo zato treba da se letuje u Bugarskoj! Na našem sajtu možete naći aktuelne cene za odmor u Bugarskoj tokom leta 2017.

Ova neverovatna zemlja je spremna da ugosti svakog gosta kao bliskog prijatelja. Ovde, čak i skromne turiste čeka iskrena gostoljubivost lokalnog stanovništva i raznolika lepota morske obale. Nudimo Vam da svoj odmor provedete u popularnim odmaralištima Bugarske, koji su dobili dosta pohvala od naših klijenata. Budite sigurni, jeftino letovanje u Bugarskoj može da zaseni mnoga egzotična odmarališta. Lokalni servis zadovoljava sve evropske standarde. Ulice su pune izloga prodavnica, restorani nude raznovrstan meni a zabava u noćnim klubovima nikad ne jenjava. Bugarske plaže privlače svojom lepotom i konforom turiste iz različitih zemalja. Nema svrhe od mnogo priče, bolje da odmah isplanirate svoje letovanje u Bugarskoj u 2017. godini.

Dobro se odmoriti i ne potrošiti mnogo? To je moguće u Bugarskoj!

Leta ovde nisu sparna u poređenju sa tropskim turističkim zemljama. Aklimatizovaćete se vrlo brzo i lako - zato je Bugarska idealno mesto za odmor za sve uzraste. Turistička sezona u Bugarskoj počinje u junu i traje do sredine septembra. Jun je idealno vreme za one koji ne vole toplotu i žele da nakupe snagu za celu godinu. Ako želite da se sunčate, plivate u moru i uronite u vrtlog života odmarališta, preporučujemo Vam da planirate odmor u julu ili avgustu. To je savršeno vreme za odmor u Bugarskoj sa malom decom. Ljubitelji osamljenog odmora mogu uživati tokom Miholjskog leta u Bugarskoj. Ovde u septembru jenjava buka diskoteka, ima manje ljudi na plaži, sve što traba za miran odmor tela i duše.

Najbolja letovališta za pristupačan odmor u Bugarskoj.

Image
Turska
Cena od 155 €

Najpovoljniji aranžmani za letovanje Turska 2017, Turska apartmani 2017, Turska hoteli, Letovanje Kušadasi, Letovanje Sarimsakli 2017, doživite Turska leto 2017…Apartmani Kušadasi i Sarimsakli, First i last minute ponude. Cene aranžmana za Tursku su vrlo pristupačne.. Turska je država koja se prostire na dva kontinenta. Veći deo zemlje smešten je u u jugozapadnoj Aziji, a mali deo njene teritorije se nalazi u jugoistočnoj Evropi. Turska se nalazi na obalama Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora, što je čini zanimljivom turističkom destinacijom...