menu AquaTravel
online rezervacije

Hoteli Grčka 2017

Leto Grčka 2017, Letovanje 2017, Leto 2017, Hoteli 2017, First minute popusti, Last minute popusti. Hotelski smeštaj u Grčkoj po najpovoljnijim cenama. Iskoristite popuste na rane uplate, plaćajte na rate čekovima do kraja godine....
Image
Halkidiki
Cena od 20 €

U našoj ponudi možete naći veliki izbor hotela na Halkidikiju po veoma povoljnim cenama. Halkidiki je poluostrvo u Egejskom moru, u sastavu Grčke, pokrajina Egejska Makedonija. Poluostrvo se nalazi južno od Soluna, čije je gravitaciono područje. Brojna turistička mesta Halkidikija pružaju razne mogućnosti za odmor i opuštanje – od boravka na plaži preko dana, do noćnog provoda u diskotekama, kafićima, tavernama i bioskopskim dvoranama.

Image
Tasos
Cena od 15 €

Tasos je ostrvo koje leži u severnom delu Egejskog mora. Najbliži gradovi na obali su Kavala i Keramoti. Ostrvo ima površinu od 398 km i na njemu živi 15 000 stanovnika. Put oko ostrva je dugačak oko 100 km. Ovo zeleno ostrvo puno je borova, kedrova, hrastova i nepreglednih plantaža maslina. Tasos obiluje vodom. Ima nekoliko reka, puno potoka i izvora. U blizini sela Maries nalazi se predivno jezero i ako krenete uzvodno nailazite na slapove i kaskade u gustoj listopadnoj šumi. Malo ljudi zna da se u blizini sela Kastro nalazi divan vodopad.